За какво да следим при онлайн пазаруването на бебешки дрехи

Untitled design (56)
Бърза доставка, опция преглед, възможност за замяна, лесна процедура по връщане – всичко това е от значение, когато пазарувате от онлайн магазин за бебешки и детски дрешки

 В днешно време пазаруването онлайн е предпочитаният вариант за покупки, особено когато става въпрос за бебешки и детски дрешки. Това безспорно е така, защото ежедневието на една майка е толкова ангажирано, че времето за пазар следва да се съкрати само до няколко клика. За какво всъщност е важно да следим, когато сме решили да пазаруваме онлайн ? Отделили сме няколко важни точки, като за целта сме използвали за пример нашия онлайн магазин – https://www.buddies.bg/ :

  • В сайта за онлайн търговия е редно да са посочени – общи условия и политика за поверителност
  • Как можете да се свържете с онлайн магазина ? – има ли посочени телефон за връзка и актуален фирмен имейл – https://www.buddies.bg/kontakti/
  • Има ли страница, която описва дейността на фирмата – В тази секция би следвало да е описана дейността на онлайн магазина, в случая ние сме заложили на описание, в което показваме какво може да се открие в нашия сайт – от бебешки дрешки за изписване, официални облекла за момчета и момичета, аксесоари за най-малките, спортно-елегантни тоалети, якета, космонавти, горнички, рокли за кръщене, елегантни рокли за първи рожден ден, бодита и ромпъри.
  • С коя куриерска фирма се работи ? – ние от Buddies сме заложили на доставка със Спиди;
  • Колко бърза е доставката ? – това е едно от най-важните неща, когато говорим за поръчка онлайн, една от основните ни цели е бърза доставка. Стараем се да предложим на нашите клиенти доставка за 1 работен ден.
  • Има ли опция преглед ? – Всеки онлайн магазин би следвало да предоставя тази опция при поръчка, ние също го правим.
  • Има ли възможност за връщане и замяна ? – Когато става въпрос за бебета и деца, не винаги може да попаднете на точния размер, за това е необходимо да проверите предварително дали онлайн магазина за бебешки и детски дрешки, от които сте избрали да пазарувате, предлага тези опции.
  • Има ли възможност за съдействие от страна на персонала на онлайн магазина ? – За нас е важно клиентите ни да са сигурни в размера, който поръчват, за това винаги сме насреща, когато те желаят да измерим в точни сантиметри даден модел. За нас би било удоволствие да помогнем с избора на търсената от Вас дрешка. За деня на изписването може да избирате измежду множество комплекти за изписване, опитали сме се да изберем както изчитени бебешки комплекти, така и официални бебешки рокли за изписване и погача. Можем да помогнем и с всичко необходимо за бебето, като ще изготвим заедно списък от покупки, неизменно ще са необходими бодита с къс и дълъг ръкав, ромпъри, комплекти от 2 и 3 части, официална рокличка, одеяло и сладки аксесоари за допълнение на цялостната визия. Рокля за първи рожден ден, официален комплект за момче, тоалет за кръщене или дрешки за семейна фотосесия, ще помогнем за правилния избор. Поканени сте на изписване на бебе, погача, рожден ден или кръщене ? Не сте наясно с размерите на бебешките дрехи, ние сме насреща, ще помогнем да изберете наистина красив, практичен и точен подарък.