Как да облечем детето си за първия учебен ден в детската градина ?

как-да-облечем-детето-за-първи-учебен-ден-в-градината

    За всеки един родител първият учебен ден на детето в детската градина е незабравимо събитие и дългоочакван момент. Неизменна част от цялостната подготовка за това важно събитие, несъмнено е изборът на подходящ детски тоалет.

    Ще се опитаме да Ви подпомогнем в търсенето на идеалния детски аутфит с няколко изпитани съвета и колекция от детски облекла, подбрана с много любов и внимание към детайла.

Съобразете се с прогнозата за времето

    Тъй като септември е месец с променливо време, то ние Ви съветваме да заложите на облекло от няколко части, като имате и подходяща връхна дрешка, в случай, че денят е по-хладен. Представяме Ви една модерна, различна и много удобна детска рокля с болеро в розов цвят , която е практичен избор за първия учебен ден. Ако харесвата белия цвят, то може да заложите на този супер актуален модел, който се съчетава идеално както със сандалки, така и с официални обувки и спортни кецове. Ако искате Вашето дете да изглежда като принцеса, може да заложите на тази детска официална рокличка . Всички модели може да разгледате тук .

    Ако Вашето съкровище е момченце, то официалният детски комплект за момче на тема „Джунгла“ , би се харесал от него, а и е достатъчно удобен, за да може детето да се чувства комфортно. Ако харесвате спортно-елегантната комбинация дънки и бяла тениска, то това предложение би Ви харесало . Още едно предложение от детски къси дънки за момче и тениска с яка . Ако предполагате, че времето ще е по-хладно може да заложите на този официален комплект за момче със сако .

Включете и детето в избора за тоалет

Вероятно детето вече има любим цвят и би било добре да съгласувате заедно предпочитанията за облеклото за първия учебен ден, така ще сте сигурни, че в деня детето няма да предяви предпочитания за друг тоалет.

Не залагайте на твърде екстревагантни модели

На първо място детето трябва да се чувства удобно и тоалетът да позволява на мъника да се движи и играе свободно.

Предвидете допълнителен тоалет

Нека не забравяме и извънредните ситуации, не искаме да сме лоши пророци, но вероятността детето да се накапе или „случайно“ влезе в някоя локва, не е малка, така че следва да сме подготвени с втори вариант за тоалет за специалния ден.

Най-важното е да не забравяте празничното настроение и усмивките в този така специален ден за цялото семейство. Детето трябва да се чувства спокойно, сигурно и уверено, че отива на правилното място. 🙂