Подаръци за Коледа

Какви-подаръци-за-Коледа-да-купим

     За някои може да е рано, но според нас е време да помислим за коледните подаръци. Самата мисъл за Коледа ни навява топли спомени за уютни семейни вечери, детски усмивки и безброй подаръци. Сега, когато имаме деца, магията на празника ни завладява още повече и стартираме подготовката по-рано. Малките човечета задават въпросите : „Къде е Дядо Коледа?“, „Кога ще дойде Дядо Коледа?“, а ние с усмивка си припомняме за нашето детство. Ще ви споделим няколко идеи, с които коледният дух ще ви завладее отрано и ще накара децата ви да чакат с нетърпение белобрадия старец и подаръците. Ще се опитаме и да помогнем с нелекия избор за коледни подаръци.

Писмо до Дядо Коледа

    Настанете се уютно на дивана и заедно с децата напишете писмата, като ги оставете те да диктуват текста, а вие просто помагайте с написването. Изработете коледна кутия у дома, в която всеки член на семейството да пусне своето писмо до Дядо Коледа, а вашата задача ще е да събирате писмата на децата всяка година и след време да ги четете заедно и да си припомняте колко вълшебна е била Коледа за тях.

Идеи за подаръци за Коледа

      В днешно време възможностите за избор са наистина големи, което донякъде усложнява процеса при избор на подаръци за скъпите ни хора. Ето и няколко идеи за общи семейни подаръци, които са на коледна тематика и със сигурност биха предизвикали радост и топли чувства:

  • Коледни пижами за цялото семейство – коледните празници са чудесен вариант за прекарване на времето у дома по пижама, а ние ви предлагаме и няколко памучни коледни пижами за мама, татко и деца ;
  • Семейна ски ваканция – със сигурност ще се превърне в незабравим спомен за цялото семейство;
  • Табло със семейни коледни снимки – всяка година да допълвате със снимка на цялото семейство около коледната трапеза, какъв по-мил и топъл спомен от Коледа, защо да не съберете и снимки от изминалите години?;
  • Семеен коледен сервиз – специална празнична посуда, която ще се използва веднъж годишно, но тя ще е толкова специална, че си заслужава като подарък.

      Колкото и банално да звучи, не е важно какви ще са подаръците, а с кого ще искаш да споделиш магията на Коледа. Колкото повече порастваме, толкова повече осъзнаваме истинността в тези думи, така че не превръщайте избирането на коледни подаръци в тягостно занимание, а му се насладете и отключете празничния дух.