Първият детски рожден ден – официални комплекти за момченца и прекрасни рокли за малки госпожици

Untitled design (51)

Роклички за първи рожден ден с дълъг ръкав, официални роклички с тюл, розови рокли с панделки, бебешки туту поли, коронки за първи рожден ден, официални комплекти за момченца с ризка и сако, класически ризи за момченца

         Един от най-специалните дни си остава първият рожден ден на Вашето дете, а майките започват да се приготвят отрано за този дългоочакван повод. Ние от Buddies сме отделили нужното внимание на официалните дрешки, като сме заложили на класически модели, но и на някои по-нестандартни такива. Ето няколко съвета от нас, свързани с избора на облекло за първия голям празник във Вашето семейство :

  1. На първо място, разбира се, следва да се съобразите със сезона, когато става въпрос за лятото, то несъмнено ще изберете модел с къс ръкав или без ръкав. Когато става въпрос за пролетта и есента, по-удачно е да се заложи на дълъг ръкав и по-тънка материя, но ако предстои фотосесия в студио, без проблем може да изберете и модел с къс или без ръкав, а защо не и на комплект от супер актуалните и любими на всички наши клиенти туту поли и изчистена блузка с надпис „Birthday girl“ – виж ги тук 🙂
  2. На второ място, майките на момиченца, следва да изберат дали ще заложат на по-шармантен модел рокля или ще разчитат на изчистен такъв и ще допълнят с по-интересен чорапогащник и аксесоари, като лента за глава или така предпочитаната коронка за първи рожден ден, именно такива модели може да откриете при нас . Майките на момченца могат да избират измежду комплект от панталонче или дънки с ризка или сет от 4 или 5 части, включващ панталон, риза, тиранти, сако, папийонка и каскет.
  3. На трето място следва да се има предвид дали първият рожден ден ще бъде съчетан и с кръщенето на детето, в този случай родителите се спират на два тоалета, един спортно-елегантен, с който детето е облечено преди самата церемония и един официален, който се облича след самото кръщене.
  4. На четвърто място, рожденият ден ще бъде ли свързан с конкретна тематика. Макар децата на 1 годинка все още да нямат любими герои, някои от родителите предпочитат да заложат на тематичен рожден ден на тема Мики маус, джунгла, Барби и други подобни. Нашите наблюдения са, че все по-често първите рождени дни са в розово за момичетата, синьо и зелено за момчетата и бяло и за двата пола, без да са свързани с конкретни анимационни герои, като така изборът на тоалет следва да се съобрази само с цветовата гама на събитието.

А сега ще Ви представим и някои от най-харесваните ни модели за първи рожден ден :