Първият рожден ден на „звездните“ бебета

първи-рожден-ден-звездни-бебета

Първият рожден ден на бебето е специално събитие за всеки един родител, но когато става въпрос за децата на известни личности, вълнението около техния първи официален празник се задълбочаваt предвид широкия публичен интерес и очакванията на техните фенове

   В тази публикация ще Ви представим някои от най-запомнящите се рождени дни на децата на едни от най-големите световни звезди :

Blue Ivy Carter – дъщерята на Jay-Z и Beyoncé

   Има не малко публикациите по темата за pървия рожден ден на тази звездна наследничка и всички те гласят, че щастливото събитие е струвало около 200 хил. долара на семейството. Ето и някои от упомрачаващите цифри – 95 000 долара за розови и бели рози, 2400 долара за торта, двойката е похарчила и 30 000 долара за костюми, бижута, и играчки за приятелите на бебето Blue Ivy. Специалният подарък за рожденичката бил изработена по поръчка кукла Барби на стойност 80 000 долара, инкрустирана с диаманти.

 North West – първият рожден ден на наследницата на Kim Kardashian и Kanye West

     Партито е било на тема „Kidchella”( детска версия на музикалния фестивал Coachella), като е имало виенско колело, различни щандове за храна и напитки. Гостите са били в дрескод фестивално облекло, а най-малките присъстващи са били изненадани с красиви рисунки по лицето.

Wave – отрочето на Cardi B и Offset

     Доста екстревагантен избор за тема на първи рожден ден, а именно спортни коли. Рожденикът се появява с малък моторизиран камион по луксозен червен килим, който е маркиран от набор от скъпо изглеждащи спортни коли от двете страни. На партито е имало множество арки с балони, а черешката на тортата са били надуваеми скулптури във формата на Lamborghini.

Cardi B Shows Off Son Wave's First Birthday Party, Car Theme

Сторми – принцесата на Kylie Jenner и Travis Scott

       Според нас темата на партито е била „от всичко по много“ предвид това, че е имало карнавални атракции, горска стая с пеперуди, стая с мехурчета, представление „Baby Shark“, костюмирани принцеси и стена от гигантски плюшени мечета. Тортата е била под формата на въртележка. Най-странната приумица всъщност се оказва входът за детското парти, а именно гигантски макет на лицето на Сторми.

  Рождените дни на известните деца са  изключителни събития, които привличат огромно внимание и интерес от страна на медиите и обществеността. Въпреки това, когато светкавиците се изключат, а шумът отслабне, семействата на известните личности се стремят да запазят истинската радост и щастие в този ден.