7 идеи за тематичен бебешки тоалет за Свети Валентин

бебешко-облекло-за-свети-валентин

  Свети Валентин е празник, който добива все по-голяма популярност у нас през последните години. Разбира се, има и разнопосочни мнения по темата, но ние се разграничаваме от тях и щом става въпрос за празнуване и тематични украси сме твърдо „За“.

  Празникът на любовта е особено вълнуващ за младите родители, които са омагьосани от идеята за тематични снимки и облекла за най-малките. Ето седем сладки идеи за бебешко облекло, които ще направят празника на любовта още по-специален и запомнящ се.

  1. Тоалет от блузка тип боди и пола, в комбинация с лента за глава – кокетен, много сладък и удобен модел, подходящ за фотосесия за първия Свети Валентин на вашата малка валентинка.
  2. Ефектен ромпър с червена лента за глава – красива и удобна комбинация в подходящ за празника на любовта десен, а именно червени сърца.
  3. Модерен ромпър със сърца и шапка – бебешки тоалет, подходящ за Свети Валентин и не само. Този практичен ромпър е идеалното решение и за всекидневно облекло на бебето.
  4. Бебешки комплект от 3 части в тъмно червено – боди с дълъг ръкав, панталонче и лента за глава, подходящи за бебешки снимки за Свети Валентин и за облекло в ежедневието след това.
  5. Бебешки комплект със суитчър със сърца – практичен бебешки сет в ярко червен цвят и горничка с качулка в десен на сърца.
  6. Бебешки тоалет за Свети Валентин с туту пола и боди –  ефектен сет за бебе, съчетаващ в себе си червена бебешка туту пола, която би могла да се комбинира и с други дрешки, боди с ефектен надпис за деня на любовта и сладка лента за глава.
  7. Червени 3/4 бебешки чорапки,  които биха свършили чудесна работа за “сглобяването” на един тематичен бебешки тоалет за Свети Валентин.

Тематичните бебешки фотосесии са страхотен спомен за запечатване на първата година заедно, а празничната магия на Свети Валентин е чудесен повод да организиране не професионална фотосесия или направата на снимки у дома като разчитаме на бебешки тематични тоалети в червено и десен на сърца.